Assalamu'alaikum, hai...
Terlakur cinta suci, 28 Julai 2018 | Alhamdulillah, di atas peluang dan ruang yang ada untuk Fiza terus berkongsi cerita. Seperti kebiasaan, jika berpeluang... Fiza jugak akan update sedikit info mengenai sinopsis telemovie terbaru yang bakal disiarkan. Atleast, sedikit gambaran ceritanya dapat diketahui. Nak tengok ke tidak... Nanti bolehla decide. Hehe...

terlakur cinta suci
Kredit : Myinfotaip

SINOPSIS TELEMOVIE TRLAKUR CINTA SUCI

Telemovie terlakur cinta mengandingkan Beto Kusyairy, Rita Rudaini, Mimi Lana, Ika Nabella dan Shakilla Khoriri. Waktu siarannya adalah pada hari Sabtu ni, jam 9 malam di tv3. Berdasarkan laman myinfotaip, telemovie terlakur cinta mengisahkan tentang pertemuan yang tidak terduga di masa Aleyna ingin berubah, bukan hanya memberikan dia seorang suami... Malah peluang buat Aleyna untuk insaf dan mendekatkan diri kepada Allah.

For those yang dah lama tak tengok Rita Rudaini berlakon, bolehlah tengok malam esok. Save the date ok.

#CerekaramaTerbaruTV3
#TelemovieTerlakurCintaSuci



0 Comments