Assalamu'alaikum, hai...
Menarik! Kombinasi warna pakaian untuk warna guava | Kaum wanita sememangnya amat cerewet dalam pemilihan warna pakaian, lebih-lebih lagi jika menghadiri sesuatu event... Sanggup berejam-rejam berdiri di depan almari semata-mata nak dapatkan kepuasan dalam menyesuaikan warna pakaian. Betul tak? 


Warna sesuai untuk dipadankan dengan warna guava
Kredit : Pinterest

KOMBINASI WARNA YANG SESUAI UNTUK WARNA GUAVA

Sebelum ni, Fiza pernah kongsikan warna yang boleh di match'kan dengan warna mustard. Kali ni pulak, Fiza nak share... Warna apa yang sesuai untuk dipadankan dengan warna guava.


Berdasarkan sumber di pinterest, warna yang sesuai untuk dipadankan dengan warna guava... Adalah seperti warna peach, beige, wine dan lucite green


Bridesmaid dresses guava color
Kredit : Pinterest

Kalau tema sesuatu event tu blocking color... Rasanya, memang sesuai sangatlah kombinasi warna kali ni. Nak buat bridesmaid dresses color guava sedondon pun Fiza rasa... Confirm! Cantik. Betul tak?

Semoga memberi inspirasi buat semua...

#PadananWarna
#WarnaGuava
#PadananBlockingColor


0 Comments