06 July 2018

LHDN On going

Assalamu'alaikum, hai... 
LHDN On going | Tadi saja je tergerak hati nak check akaun nuffnang... Last login 3 bulan lepas, tu pun disebabkan nak cashout. Tak sangka pulak ada dua CPUV LHDN berstatus on going bermula 3 Julai bertapak di blog Fiza. Tapi, Fiza tak berkesempatan lagi nak tengok iklannya menari. 😛

Cpuv Nuffnang

Walaupun sikit, rezeki jugak tu. Alhamdulillah, rezeki lepas raya. Apa-apa pun, terima kasih buat team Nuffnang, kerana sudi terus beriklan di blog Fiza. Buat yang selalu berkunjung sini... Ribuan terima kasih ye sebab sudi baca entri Fiza. Tanpa korang... Sunyilah blog Fiza

#CpuvNuffnang
#CpuvTerbaru
#Cpuv2018
#CpuvJulai


2 comments:

  1. Rajin Nuffnang singgah ye Fiza..alhamdulillah..rezeki :)

    ReplyDelete
  2. Tak jugak Atiey... Last dapat hari tu bulan Mei, Julai baru ada lagi. Sikit pun rezeki jugak. Alhamdulillah, syukur😊

    ReplyDelete

Terima Kasih! Kerana sudi memberi komentar di blog Fiza. Komen yang baik-baik aje. #budibahasabudayakita

fizalinolie@gmail.com