DIA YANG MENULIS

Apabila terbit fajar, 7 Julai 2018

Assalamu'alaikum, hai... 
Apabila terbit fajar, 7 Julai 2018 | sebuah telefilem arahan Along Kamaludin yang mana akan disiarkan di slot Cerekarama TV3 jam 9 malam. Antara para pelakon yang turut membintangi cerekarama apabila terbit fajar adalah seperti Elisya Sandha, Azhan Rani, Watie Sadali dan Ku Fridah.

Apabila terbit fajar
Kredit : Myinfotaip

SINOPSIS APABILA TERBIT FAJAR
Tepat jam 6 pagi, seorang bayi perempuan yang sihat diletakkan di tangan Fiza, bayi itu terus diam saat dipeluk Fiza, dan saat itulah Fiza menjadi seorang ibu. Adakah itu betul-betul anak Fiza atau ada kisah lain disebaliknya... 


Hurmmm... Baca sinopsis dan tengok video promo di youtube... Cerekarama ni penuh dengan persoalan. In Shaa Allah, ada masa bolehla tengok. Save the date ok 😊

Dalam ramai-ramai pelakon, Fiza tertarik dengan satu nama ni... Elisya Sandha. Adik beradik Fasha Sandha ke? Yup! Semuanya terjawab bila Fiza cari di google. Muda lagi orangnya... Tahun ni baru 19 tahun umur dia... No wonder, nampak sesuai sangat jadi budak sekolah dalam cerekarama ni. Nak tahu lebih lanjut pasal dia, try google ok. Ramai yang share pasal biodata Elisya Sandha ni. Hehe... 

Oklah... Fiza rasa cukup sampai sini, saja je nak update sikit pasal promo cerekarama weekend ni. Atleast... Bolehlah tahu sikit-sikit hints plot kisahnya. Kan? 

#CerekaramaTerbaru
#ApabilaTerbitFajar

Post a Comment

1 Comments