DIA YANG MENULIS

Alexa Rank selepas raya

Alexa Rank selepas raya | Harini first day of bulan Julai... Baru ada mood nak update blog. Sepanjang ramadan dan masuk bulan raya, Fiza memang jarang update blog... Semua dek kerana masalah kesihatan. Namun, Alhamdulillah... Sekarang, kesihatan Fiza semakin membaik. In Shaa Allah, mood berblog pun dah kembali.


Alexa rank terbaru

Bila dah jarang update, mesti rank blog jatuh right?. Tapi, tak sangka pulak... Walaupun jarang update... alexa rank global dan Malaysia blog Fiza semakin mengecil. Walaupun takdelah drastik... Tapi, cukup untuk memberi semangat pada Fiza untuk kembali berblog.

Hurmmm... Puasa dan raya takde cerita sangat. Sepanjang puasa dan raya Fiza banyak baring je. Job untuk blog pun Fiza terpaksa tolak. In Shaa Allah, dalam masa pantang ni kot...  Ada cerita nak update... Tak maula biarkan blog berhabuk lama... Lagipun rindu nak baca entri geng-geng blogger... Nak-nak kisah raya. Kan? In shaa Allah, slow2 Fiza balas kunjungan korang ye.

#AlexaRankTerbaru


Post a Comment

2 Comments