Assalamu'alaikum, hai...
Blog sedang dalam pengubahsuaian | tajuk entri kali ini. 

template,blog,cantik,menarik,mudah,senang,di,reka,

Entahlah... Tetiba Fiza rasa teringin nak tukarkan template baru untuk blog Fiza. Mungkin, dengan adanya template baru... Mood nak update blog sentiasa ada. Bhaha... Alasan tak masuk akal sungguh. Lansung takde kaitan. Kan?

Sebenarnya, Fiza terjah beberapa blog. Then, rata-rata Fiza tengok template para blogger bertukar wajah. Haippp!!! Jeles ni. Apalagi, bila  ada masa terluang je... Terus search responsive template. Alhamdulillah, jumpa jugak template yang menepati citarasa Fiza.

Sekarang ni, Fiza dalam fasa mencantikkan design blog. So, banyak coding html yang nak kena ubah. Walaupun kekadang agak leceh. Namun, bila usaha membuahkan hasil... Boleh lompat bintang dibuatnya. Betul tak? Haha...

Suami ada jugak cadangkan kepada Fiza, kenapa tak upah orang je buat design blog. Bukan tak nak. Buat apa study sampai universiti ambik bidang IT... Kalau tak dipraktikkan ilmu yang dipelajari right. Lagi-lagi sekarang ni, kos sara hidup semakin tinggi... So, Kenalah berbelanja secara berhemah. Selagi boleh buat sendiri... Rasanya tak perlulah nak hire orang untuk design blog picisan seperti Fiza ni... Lagipun, banyak tutorial design blog di internet. Nak atau tidak je. 

Harap-harap design baru blog Fiza boleh siap awal, before majlis kawin adik ipar. Yelah... Bila dah sampai rumah mertua, tak kan nak hadap laptop dan gajet memanjang. Kang percuma kena marah dengan mertua. Tapi, setakat ni... Fiza tak pernah lagi buat perangai. Hehe... In shaa Allah, selagi ada iman di dada... Menghormati orang tua itu pasti.

Sekian... Selamat malam. Ngantuk Suda.


4 Comments

  1. Haish belum siap ke ni? Cantik dah ni saya tengok... Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak siap lagi Mai. Haha... menu kat sidebar still tak berfungsi, ada function tertentu tak edit lagi.hehe... Apa-apa pun terima kasih yer, kerana sudi singgah blog akak :-)

      Delete
  2. Blog akk ada iras iras blog kita. Hihi
    Kita un baru je bertukar template. Jemu tgk yang lama. Then basic je yang lama tu.
    Bestnya pandai coding².. kita mmng upah org je.

    ReplyDelete