Assalamu'alaikum, hai... 
Lazada bermasalah?  | Last two weeks, ada friendlist yang kongsikan info mengenai masalah shopping online di Lazada, dah beli barang... Tak dapat emaillah, lansung tak terima tracking no. Barang tak sampai lagi. Pendek kata, Lazada buat onar kepada customers. Betul ke? Wallahu'alam... Tu berdasarkan apa yang orang kongsikan di facebook. 

Siapa pernah kena? Cuba komen sikit.

Walaupun pelbagai pendapat tak elok yang didengari, disebabkan keperluan yang menuntut... Aku cuba jugak membeli atas talian di Lazada semalam. Entah kali keberapa aku online shopping di Lazada pun aku dah tak tahu. Al-maklumlah, blog dah terabai... So, banyak benda tak dikemaskini. Stop dulu cerita pasal tak update blog... Kalau tak nanti merapu tak sudah. 

Nak dijadikan cerita... Tengok discount up 90%... Apalagi,  tawakal jelah semalam beli 600 pieces button yang berharga RM18.80. Alhamdulillah, proses pembelian berjalan lancar sampailah ke final step... Di mana dapat order comfirmation dari Lazada. Maybe,  sistem dorang dah ok kot 😂.

Masalah lazada, barang tak sampai, email takde,

So, seperti biasa... Tunggu jelah barang sampai mengikut due date yang dorang bagi. Sampai ke tidak barang tu nanti... Lain entri aku sambungkan ceritanya yer... 


0 Comments