Showing posts from February, 2017Show all
Usaha dan kesabaran kena ada

Usaha dan kesabaran kena ada | Walaupun follower IG Fiza_Crochet tak seramai artis . Haha... Tapi, aku tetap sabar. Bukan mudah nak perkenalkan produk kita kepada orang ramai right. Nak membina kepercayaan kepada pembeli perlukan kesabaran. Alhamdulillah, …

BACA SETERUSNYA >>
Headband Untuk Bayi 9 - 12 Bulan

Headband Untuk Bayi 9 - 12 Bulan | Selain kasut bayi dan pacifier clip , aku jugak menjual dan menerima tempahan untuk headband . Terbaru, stok untuk headband bayi umur 9 - 12 bulan. Jika nak menempah ikut warna dan pattern sendiri pun boleh. In Shaa Allah, siap…

BACA SETERUSNYA >>
Produk Terbaru Dari Barangan KAIT

Produk Terbaru Dari Barangan KAIT | Berupa pacifier clip atau dalam bahasa kita klip puting kosong. Alhamdulillah, aku jual dengan harga RM10 setiap satu TIDAK TERMASUK POSTAGE. Sangat fleksibel untuk baby dan kanak-kanak... Boleh order mengikut warna dan p…

BACA SETERUSNYA >>
Episod Akhir Biar Aku Jadi Penunggu

Episod Akhir Biar Aku Jadi Penunggu | dah pun tamat. Seperti biasa, ending drama mesti happy. Next week dah start drama akasia terbaru menggantikan biar aku jadi penunggu. Tengok promo di tv3 macam best... Siapa pernah baca novel suamiku paling sweet ? Mesti dah t…

BACA SETERUSNYA >>
Belajar Berdikari

Belajar berdikari | Bila usia semakin meningkat, semua benda nak try buat sendiri. Dik Ain right now, dah dua tahun sebulan . Kemain, makan tak nak bersuap dah... Minum jangan haraplah nak pegang untuk dia... Mesti kata nak minum sendiri. Adakah Ain dah bersedia na…

BACA SETERUSNYA >>
Pilihan Warna Yang Menarik

Pilihan warna yang menarik | Alhamdulillah, ada jugak yang sudi menempah kasut kait dengan aku. Tapi takdelah banyak sangat... Sekadar memenuhi masa terluang tu... Adalah. Alhamdulillah, dua hari lepas ada customer dari Kuching WhatApp kat adik... Kata nak tempah…

BACA SETERUSNYA >>