Showing posts from September, 2016Show all
Kasut Kait Baby

Kasut kait baby | projek mengait ketiga siap aku buatkan. Step by step belajar dari youtube dan hasilnya cukup memuaskan. Mak kata... Kalau mahir buat tali air a.k.a crochet... In Shaa Allah, mudah nak mengait kasut, bunga dan sebagainya.  Hajat di hati n…

BACA SETERUSNYA >>
Lirik lagu OST drama Abang Bomba I Love You

Lirik lagu OST drama Abang Bomba I Love You | Lately, aku terjebak tengok drama abang bomba I love u pulak. Aku mula tengok secara marathon last weekend... Tu pun bila adik cakap Amira AF berlakon. Bukan apa, nak jugak tengok lakonan pertama Amira Othman. Pada ak…

BACA SETERUSNYA >>
21 September Yang Lalu

21 September yang lalu | merupakan hari di mana Nur Ain checkup setahun sembilan bulan. Dah lama dalam draf... Baru sekarang nak update. Tengah kemaruk belajar mengait , that why blog terabai. Haha... Seperti kebiasaan, aku ke klinik pasti bertemankan encik …

BACA SETERUSNYA >>
Hobi Baru

Hobi baru | belajar mengait berpandukan youtube. Haha... Entah! Tetiba seminggu yang lalu, aku teringin nak belajar mengait bila tengok botties untuk baby yang sangat cute dikongsikan rakan alam maya di pinterest.  Apalagi bermulalah misi men'download vi…

BACA SETERUSNYA >>