Rezeki selepas tahun baru cina | entri sekadar catatan untuk melihat perkembangan Nuffnang sepanjang berblog. Last, dapat cpuv pada 2 Februari 2016... iaitu Cpuv ke-9 untuk tahun ni.  Iklan yang sama iaitu Huawei. Alhamdulillah... Semalam check Nuffnang, tengok-tengok ada satu lagi cpuv gandaan tiga yang pihak Nuffnang bagi untuk blog ni... Menjadikan ia kempen yang ke-10 untuk tahun ni.

Iklan Huawei Mate S & Watch

Insya Allah... Tahun ni punya earning... Ingat nak hold dulu sampai hujung tahun... Nak buat belanja cuti-cuti Malaysia ke... Makan-makan ke. Hehe... Apa-apa pun, thanks Nuffnang dan kawan-kawan kerana berterusan memberi sokongan kepada blog ni... Setakat ni takde lagi tengok iklan Huawei Mate S & Watch berlegar di blog ni. If ada yang ingin tahu lebih lanjut mengenainya... Bolehlah klik iklan yang terdapat di blog ni... Tu pun andai iklan tersebut dipaparkan.

0 Comments