Bes Minuman Buah Yang Sedap!



Assalamu'alaikum ♥,
Selain Peel Fresh, hubby jugak suka beli Ribena. Tapi perasa blackcurrant dan Epal. Hikhik... Suka buat koleksi bes dalam peti sejuk. Nak minum rembat je yang mana berkenan. Senang...


Aku suka buat Ribena plus susu cair Blanded. Sedap! Hubby kata. Rasa macam aiskrim. Lagi sedap tabur epal yang dipotong cube. Wallah! Tip top punya ais blanded. Sedap makan time cuaca panas. Huhu... Lama tak buat. Bulan puasa je hari tu buat. Tetiba pulak teringat. Heee...

Bulan ni pulak dah plan nak beli sirap merah jenama Sun Valley. Tetiba berangan. Mengidam nak minum sirap bandung. Mhuaha... Mengalahkan orang pregnant! Padahal boleh je order minum kat kedai. Tapi tak sama... Kalau ada bahan kat rumah. Bila-bila masa je boleh buat. Boleh add-on macam-macam. Kaw... Kaw punya. Betul tak?


Bes Minuman Buah Yang Sedap! Bes Minuman Buah Yang Sedap! Reviewed by fiza linolie on August 26, 2013 Rating: 5

4 comments:

  1. samala kita kak..xpuas makan or minum kedai..sbb selera anak tekak kita cuma kita yg tahu..ye dak?hihi

    ReplyDelete
  2. Setuju dgn Anis. Bukan kata nak cerewet. Tapi... Memanglah kalau kat umah. Lagi best. Sebab tu akak jarang ler mkn kat luar :)

    ReplyDelete
  3. dah sekian lama tak minum rebena, puasa haritu abh beli..hehe

    ReplyDelete