Menarik | Drama Sebenarnya Saya isteri dia episod 2



Assalamu'alaikum...

Tapi... Untuk seterusnya. Aku tak tengok lagi. Tengah sedap buat taik mata masa citer ni bersiaran... Mana nak tengok... Now, Baru nak download episod 2. Walaupun pada dasarnya aku tak berapa suka nak download. Tapi... Kerana suami tercinta. Ku turuti jua. Hikhikss...



Oh! ya... Kalau line broadband laju, boleh gak tonton secara online drama Sebenarnya saya isteri dia di www.tonton.com.my. Lagi syokkk! tak payah muat turun. Jimat space memory notebook. 

Menarik ke episod 2? Lepas layan, baru boleh komen.


Menarik | Drama Sebenarnya Saya isteri dia episod 2 Menarik | Drama Sebenarnya Saya isteri dia episod 2 Reviewed by fiza linolie on April 09, 2013 Rating: 5

1 comment:

  1. tu lah mcm best jer tgk iklan tp x sempat tgk lg dah 2 episod ker?? huhuhuhu

    ReplyDelete

Powered by Blogger.