~Wah! Pengikut twitter dah melebihi 1 juta... ~Wah! Pengikut twitter dah melebihi 1 juta... Reviewed by fiza linolie on February 28, 2013 Rating: 5
Alhamdulillah! Tertunai jugak hajat aku... Alhamdulillah! Tertunai jugak hajat aku... Reviewed by fiza linolie on February 28, 2013 Rating: 5
~ Wah! Mahal jugak harga tubuh aku? ~ Wah! Mahal jugak harga tubuh aku? Reviewed by fiza linolie on February 28, 2013 Rating: 5

~ Buku yang ke-11?

Assalamu'alaikum... Entri ke-3 untuk hari ni. Alhamdulillah! Sekali lagi En. Hussien belikan satu lagi buku buat Alia. Aladdin and t...
- February 27, 2013
~ Buku yang ke-11? ~ Buku yang ke-11? Reviewed by fiza linolie on February 27, 2013 Rating: 5
Wordless Wednesday | Pasti si dia suka ♥ Wordless Wednesday | Pasti si dia suka ♥ Reviewed by fiza linolie on February 27, 2013 Rating: 5

Sungguh kejam!

Assalamu'alaikum... Seperti biasa perkara pertama akan aku lakukan... Baca berita. Hurmmm... Tak habis-habis dengan kes pembunuhanla...
- February 27, 2013
Sungguh kejam! Sungguh kejam! Reviewed by fiza linolie on February 27, 2013 Rating: 5
:: Patah tumbuh, Hilang berganti :: :: Patah tumbuh, Hilang berganti :: Reviewed by fiza linolie on February 26, 2013 Rating: 5
~ Mengurut agar kandungan SIHAT dan BIJAK, membawa padah! ~ Mengurut agar kandungan SIHAT dan BIJAK, membawa padah! Reviewed by fiza linolie on February 25, 2013 Rating: 5
~ Gempar! Kembar seekor buaya? ~ Gempar! Kembar seekor buaya? Reviewed by fiza linolie on February 25, 2013 Rating: 5
Amboi! Pandai berdengus pulak dah~ Amboi! Pandai berdengus pulak dah~ Reviewed by fiza linolie on February 23, 2013 Rating: 5

~ Permainan PS4?

Assalamu'alaikum... Mata aku tak ngantuk lagi.... Merajuk kot. Disebabkan tak ngantuk, tetiba rasa nak bercerita di blog. Lagipun...
- February 23, 2013
~ Permainan PS4? ~ Permainan PS4? Reviewed by fiza linolie on February 23, 2013 Rating: 5
~ Tak reti masak sayur keladi? ~ Tak reti masak sayur keladi? Reviewed by fiza linolie on February 22, 2013 Rating: 5

~ Ajar! Tapi tak paksa?

Assalamualaikum... Kali ini aku sekali lagi ingin berkongsi cerita tentang Alia. Perkongsian ini bukanlah untuk menunjuk atau riak ... J...
- February 22, 2013
~ Ajar! Tapi tak paksa? ~ Ajar! Tapi tak paksa? Reviewed by fiza linolie on February 22, 2013 Rating: 5

~ Tidur Terlentang!

Assalamu'alaikum... Hurmmm... Mentang-mentang malam nak menjelma. Entri aku kali ni pun pasal malam... Memang sinonim malam dan tidu...
- February 22, 2013
~ Tidur Terlentang! ~ Tidur Terlentang! Reviewed by fiza linolie on February 22, 2013 Rating: 5

~ Curang punya pasal...

Assalamu'alaikum... Nampaknya entri kali ini aku ingin berkongsi cerita kisah berkaitan kecurangan . Tapi bukan aku atau En. Huss...
- February 21, 2013
~ Curang punya pasal... ~ Curang punya pasal... Reviewed by fiza linolie on February 21, 2013 Rating: 5

~ Setimpal lah tu...

Assalamualaikum... Entri kali ni... Aku ingin berkongsi pendapat mengenai kisah baru yang heboh diperkatakan di media massa elektronik m...
- February 20, 2013
~ Setimpal lah tu... ~ Setimpal lah tu... Reviewed by fiza linolie on February 20, 2013 Rating: 5
~ MMR di Sungai Koyan, Belaga... ~ MMR di Sungai Koyan, Belaga... Reviewed by fiza linolie on February 19, 2013 Rating: 5
Selamat Harijadi Sayang? Selamat Harijadi Sayang? Reviewed by fiza linolie on February 18, 2013 Rating: 5
~ Betapa khusyuknya dia... ~ Betapa khusyuknya dia... Reviewed by fiza linolie on February 17, 2013 Rating: 5
~ Aduh! Tercekik... Apa aku nak buat? ~ Aduh! Tercekik... Apa aku nak buat? Reviewed by fiza linolie on February 16, 2013 Rating: 5
~ Siapakah patut dipersalahkan? ~ Siapakah patut dipersalahkan? Reviewed by fiza linolie on February 15, 2013 Rating: 5
Berebut handphone dengan anak ¿? Berebut handphone dengan anak ¿? Reviewed by fiza linolie on February 14, 2013 Rating: 5

~ Burger oh Burger

Assalamu'alakum ♥, Entri kali ni aku ingin berkongsi cerita mengenai makanan kesukaan ramai iaitu burger. Bila makan burger......
- February 13, 2013
~ Burger oh Burger ~ Burger oh Burger Reviewed by fiza linolie on February 13, 2013 Rating: 5
Wordless Wednesday | Right now... Fesyen atau nawaitu? Wordless Wednesday | Right now... Fesyen atau nawaitu? Reviewed by fiza linolie on February 13, 2013 Rating: 5
Pulak dah... Reti naik tapi tak reti nak turun ~ Pulak dah... Reti naik tapi tak reti nak turun ~ Reviewed by fiza linolie on February 12, 2013 Rating: 5
Cantik perut mak boyot!!! Cantik perut mak boyot!!! Reviewed by fiza linolie on February 11, 2013 Rating: 5
~ Rindu bertamu di Abu Dhabi ♥ ~ Rindu bertamu di Abu Dhabi ♥ Reviewed by fiza linolie on February 10, 2013 Rating: 5
Anganku musnah dek kerana hujan ~ Anganku musnah dek kerana hujan ~ Reviewed by fiza linolie on February 09, 2013 Rating: 5
Every weekand... Mesti ada ~ Every weekand... Mesti ada ~ Reviewed by fiza linolie on February 09, 2013 Rating: 5
~ Haishh! Dia tak suka dah...  ~ Haishh! Dia tak suka dah... Reviewed by fiza linolie on February 08, 2013 Rating: 5
~ Ingatkan aku sorang jer yang hadapi... ~ Ingatkan aku sorang jer yang hadapi... Reviewed by fiza linolie on February 07, 2013 Rating: 5
Mamam... Roti potong satu! Mamam... Roti potong satu! Reviewed by fiza linolie on February 07, 2013 Rating: 5
~ Alhamdulillah! Guna kunyit pun ok apa... ~ Alhamdulillah! Guna kunyit pun ok apa... Reviewed by fiza linolie on February 05, 2013 Rating: 5
:: Mata dah ngantuk, tapi still nak main :: :: Mata dah ngantuk, tapi still nak main :: Reviewed by fiza linolie on February 05, 2013 Rating: 5
~ Kenapa aku tak layan notification? ~ Kenapa aku tak layan notification?  Reviewed by fiza linolie on February 04, 2013 Rating: 5
~ Lunch hour yang simple giler (^_●) ~ Lunch hour yang simple giler (^_●) Reviewed by fiza linolie on February 03, 2013 Rating: 5
~ Hey! Boleh ke guna bedak talkum? ~ Hey! Boleh ke guna bedak talkum? Reviewed by fiza linolie on February 01, 2013 Rating: 5