Showing posts from November, 2012Show all
Mengandung makan buah Durian?

Hola   ♥ Sumber gambar adalah daripada  merdeka.com Itulah bahayanya durian kalau...  Entri semalam yang dah basi... Hehe. Lagi cerita mengenai durian...  Sepertimana yang kita ketahui, bulan November dan Disember adalah musim buah-buahan dan buah durian s…

BACA SETERUSNYA >>

Hola   ♥ Tak tau nak ping blog di mana? Sekali lagi Fiza ingin kongsikan senarai tempat untuk promosikan blog kita. Kalau entri sebelum ni, Fiza shared tentang " 76 Tempat ping entri di Facebook ", kali ini Fiza ingin kongsikan lagi 24 tempat ping blo…

BACA SETERUSNYA >>

Hola   ♥ Mata aku langsung tak boleh nak lelap selepas menyusukan Alia. Tetiba teringat yang aku tak tonton pun cerita cinta itu milikku untuk episod 11 dan 12 .  So , apa lagi google lah jawabnya. Ternyata, semakin hari semakin banyak konflik yang bertemb…

BACA SETERUSNYA >>
Segmen Bloglist Disember Ice Princess

Hola   ♥ Jom join segmen best ini. Kalau nak klik banner ok! Bestttttttttttttttttt.... Siap dapat topup lagi... Bagi yang bertuah lah... Hehe.

BACA SETERUSNYA >>
Itulah bahayanya durian kalau...

Hola   ♥ Semalam, aku terbaca tentang artikel di harian metro pasal " Bayi maut ditimpa durian ". Ternyata andaianku mengenai perkara itu berlaku disebabkan oleh perasaan excited menunggu buah durian jatuh sambil mendukung anak... Rupanya tidak. …

BACA SETERUSNYA >>

Hola   ♥ Sepanjang bulan ni... Sana-sini bercakap pasal buah durian... Durian crepe lah dan tak kurang juga pasal durian runtuh. Pendek kata semuanya bercerita pasal raja segala buah. Tapi... Sian! kenapa ini boleh terjadi? PULAU PINANG : Seorang bayi ber…

BACA SETERUSNYA >>
Kalau nak kurus... Senang jer!

Hola   ♥ Kekadang dalam menyelesaikan sesuatu permasalahan kita sering memikirkan cara untuk mengatasinya. Ambik senanglah yer... Sebagai contoh dalam proses hendak menguruskan badan. Macam-macam produk kita beli. Betul tak? Sanggup wooo habiskan gaji sebulan …

BACA SETERUSNYA >>

Hola   ♥ Sabtu lepas , disebabkan ada masa terluang aku join segmen INI ... Memang hebat blogger ni. Ramai tuuu... Blogger join segmen dia. Senarai peserta segmen pun dah keluar dan ini adalah senarainya. Untuk memudahkan aku blogwalking bila ada masa ... Ak…

BACA SETERUSNYA >>