Sekarang dah pandai dah... Sekarang dah pandai dah... Reviewed by fiza linolie on October 31, 2012 Rating: 5

Big Thanks to Miza

Hola   ♥ Jutaan terima kasih buat Miza si empunya blog  http://mizayumiko.blogspot.com/ kerana sudi singgah dan follow blog Fiza. Semo...
- October 31, 2012
Big Thanks to Miza Big Thanks to Miza Reviewed by fiza linolie on October 31, 2012 Rating: 5
Slurpppp!!! Ada ku kesah!... Walaupun pukul 1 pagi Slurpppp!!! Ada ku kesah!... Walaupun pukul 1 pagi Reviewed by fiza linolie on October 31, 2012 Rating: 5
Tahniah! Buat pelakon Irma Hasmie dan Suami... Tahniah! Buat pelakon Irma Hasmie dan Suami... Reviewed by fiza linolie on October 31, 2012 Rating: 5

Bencilah tengok...

Hola   ♥ Siapa tak tinggal dok mengadap depan TV, pasti tau drama Akasia TV3 yang tengah hot sekarang ni. Hot ke? ke aku yang perasan...
- October 31, 2012
Bencilah tengok... Bencilah tengok... Reviewed by fiza linolie on October 31, 2012 Rating: 5

Susu kedua terbaik

Hola   ♥ Susu kedua terbaik selepas susu ibu adalah susu kambing . Info ni bukannya ana yang reka tetapi ia adalah sebahagian info yang...
- October 30, 2012
Susu kedua terbaik Susu kedua terbaik Reviewed by fiza linolie on October 30, 2012 Rating: 5
Suka sangat makan buah Petai! Suka sangat makan buah Petai! Reviewed by fiza linolie on October 30, 2012 Rating: 5
Gara-gara mencari jodoh di Myjodoh.net Gara-gara mencari jodoh di Myjodoh.net Reviewed by fiza linolie on October 29, 2012 Rating: 5

Apabila ada blog...

Hola   ♥ Malam semakin larut... Alia begitu nyenyak tidur sedangkan aku masih belum dapat melelapkan mata. Sekali lagi... Aku on ...
- October 29, 2012
Apabila ada blog... Apabila ada blog... Reviewed by fiza linolie on October 29, 2012 Rating: 5

Amirol Najmi Abdul Rasid

Hola   ♥ Siapa Amirol Najmi Abdul Rasid?  Kalau nak tau dia adalah anak kepada Encik Abdul Rasid Mohd dan puan Endun Mohamad . Ber...
- October 28, 2012
Amirol Najmi Abdul Rasid Amirol Najmi Abdul Rasid Reviewed by fiza linolie on October 28, 2012 Rating: 5
Bila dah dapat yang dihajati... Bila dah dapat yang dihajati... Reviewed by fiza linolie on October 28, 2012 Rating: 5

Kenapa Sperma berbau?

Hola   ♥ Hurmmm... Think positive ok! Terima info ini hanya sebagai ilmu not as a lucah ... ok! Kang ada yang ingat blog Fiza ni...
- October 27, 2012
Kenapa Sperma berbau? Kenapa Sperma berbau? Reviewed by fiza linolie on October 27, 2012 Rating: 5

40 gram serbuk koko

Hola   ♥ Sumber gambar daripada Google Image Fiza baru tau... Minum dua gelas susu yang dicampurkan dengan 40 gram serbuk ko...
- October 27, 2012
40 gram serbuk koko 40 gram serbuk koko Reviewed by fiza linolie on October 27, 2012 Rating: 5
Perkahwinan Khairul Fahmi Che Mat Perkahwinan Khairul Fahmi Che Mat Reviewed by fiza linolie on October 26, 2012 Rating: 5
Bayi perempuan di buang ke dalam sungai Bayi perempuan di buang ke dalam sungai Reviewed by fiza linolie on October 26, 2012 Rating: 5
Wah!... Motosikal diperbuat daripada Manusia Wah!... Motosikal diperbuat daripada Manusia Reviewed by fiza linolie on October 26, 2012 Rating: 5
Erti Sebuah pengorbanan... Erti Sebuah pengorbanan... Reviewed by fiza linolie on October 26, 2012 Rating: 5

Kelebihan iPAD MINI

Hola   ♥  Setiap detik dan waktu ... Pasti akan ada sesuatu yang baru muncul dalam kehidupan kita. Lihat sahajalah teknologi masa kini.....
- October 25, 2012
Kelebihan iPAD MINI Kelebihan iPAD MINI Reviewed by fiza linolie on October 25, 2012 Rating: 5
Taa... Tah!... Taa... Tah!!! Taa... Tah!... Taa... Tah!!! Reviewed by fiza linolie on October 24, 2012 Rating: 5