Showing posts from July, 2012Show all
Siapa Pengguna tandas awam pertama di dunia

Hola ♥ Hehe... Si kecil Alia dah tido... Apalagi bermulalah jari-jemari ni gatal nak update blog. Dah berapa hari blog aku terbiar. Apa-apa pun pada yang sudi singgah thanks yer. Hurmmm... kali ni aku ingin berkongsi 1 info menarik. Menarik bagi aku lah d…

BACA SETERUSNYA >>
Apa Carian Baru?

Hola ♥ Selamat pagi dunia... Awan berarak lalu begitu  juga waktu yang pantas berlari. Now , jam pun dah pukul 10:03 pagi. Tetiba jer datang idea nak update blog ...  Actually , ni cuma quick update untuk kali ni. Fiza nak berkongsi satu lagi perkataan Bahasa…

BACA SETERUSNYA >>
Serba Salah... Itulah Kebarangkalian yang mungkin berlaku

Hola ♥ Aku ni semenjak ada baby aku jarang menonton tv. kadang-kadang tu tak sempat langsung nak tonton berita asyik melayan karenah Alia. Namun, entah tadi sempat jugak aku menonton buletin tv3 pasal warga emas mati kerana diragut. Lepas tu pulak... Siannya t…

BACA SETERUSNYA >>
Isteri yang terbaik adalah...

Hola ♥   Sama-sama kita renungkan...     " Untuk menjadi insan yang terbaik... Kunci utama adalah terletak pada kesudian diri yang datang dari lubuk hati yang dalam untuk mengubah diri "   Sumber Gambar : Google Image

BACA SETERUSNYA >>
Alia frust !

Hola ♥ Alhamdulillah! Syukur ke hadrat Ilahi kerana memberi keizinan untuk kita terus bernafas. Di kala malam yang kehujanan ini, Fiza ingin berkongsi cerita tentang si kecil Alia. Bulan ni... Umur Alia dah menjangkau 4 bulan dan dari hari ke har…

BACA SETERUSNYA >>
Janggeum... Cantik, tabah dan gigih berusaha. Alangkah baiknya andai aku seperti dia.

Assalamualaikum ♥  Alham dulillah... Hari ni dah 1 Julai 2012 dan hari ni jugak Fiza berkesempatan lagi untuk mengemaskinikan blog Fiza. Hehe... Si kecil Alia dah tidur . Apa lagi... Online lah jawab nyer. Dipendekkan cerita... Entri kali ini Fiza …

BACA SETERUSNYA >>