Showing posts from January, 2012Show all
:: Doa ke Syurga... Kisah sedih tapi best ::

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia^^ Apa khabar semua? Kali ini Fiza ingin kongsikan 1 drama menarik yang Fiza sendiri berkesempatan untuk menengoknya... Chewah! Sebuah drama yang ditayangkan pukul 10 pagi tadi ... Pasti ramai yang tak sempat tengok kan... Fiza se…

BACA SETERUSNYA >>
:: Seperti Youtube Suda... Hehe ::

Hola, Apa khabar semua? Entri pendek dari Fiza... Hehe. Tadi Fiza pergi check nuffnang Fiza dan terjumpa satu keyword yang selalu orang cari kat blog Fiza. Macam youtube pulak rasanya blog Fiza ni... Apa taknya, ada sahaja orang search cara Yuna bertudung . So ,…

BACA SETERUSNYA >>
:: Persiapan dan Debaran Menunggu ::

Assalamualaikum^^ Apa khabar semua? Lama sungguh tak updated blog... Top-top dan tahun baru... 2012. Hurmm... Berdebar-debar rasa di hati menunggu kelahiran orang baru. Now, 33 weeks ... Fiza dan hubby mulai membuat persiapan sedikit demi sedikit. Hari tu... Befo…

BACA SETERUSNYA >>
:: Churp Churp... Masih ramai yang tidak mengetahui mengenainya... ::

Assalamualaikum^^ Apa khabar semua? entri kali ini fiza ingin menjawab persoalan yang diajukan oleh rakan saya di Facebook. Walaupun hakikatnya apa yang fiza kongsikan ini mungkin dah menjadi cerita lapuk dan infonya pun senang didapati di google .... Namun, kerana t…

BACA SETERUSNYA >>