Showing posts from September, 2011Show all
:: Pengalaman Minggu ke-16 ::

Assalamualaikum ^^ Minggu ini merupakan minggu ke-16 kandungan ku. Fuhh!! Semakin hari semakin membesar janin di dalam perutku. Sekarang saiznya sudah meningkat sepanjang 16cm ... Aku sungguh gembira. Namun, dalam kegembiraan ada jugak perasaan takut menerjah... Eke…

BACA SETERUSNYA >>
:: Awas!! Bahayanya meletakkan gambar di Facebook ::

Assalamualaikum ^^ Selamat Hari raya... Apa-apa pun kita masih lagi dalam mood raya kan. Hurmmm... Entri kali ini Fiza ingin kongsikan cerita menarik tentang Facebook . Satu-satunya laman sosial yang cukup terkenal... dari budak kecil sampai nenek pun ada Facebook . …

BACA SETERUSNYA >>
:: Korang Percaya tak? ::

Hola, Hari ni hari Sabtu... dan tetiba jer nak on laptop . Entah sejak akhir-akhir ni aku dihinggapi penyakit MALAS untuk update blog... Mungkin pembawakan budak kot. Keekekee... Hurmmm.... Tengok tajuk entri pasti korang rasa hairan apa punya tajuk la kan. Hehe...…

BACA SETERUSNYA >>

Hola, Lamanya meninggalkan dunia blog. Entah! tetiba jer hari ini dengan semangat dan keizinan kesihatan yang baik, aku teringin nak mengemaskinikan blogku... Alhamdulillah. Mungkin juga hujan dari malam sampai ke pagi ini juga kot yang membuatkan aku bersemangat untu…

BACA SETERUSNYA >>