Showing posts from April, 2011Show all

Hola, Hari ini tanggal 28hb ... Rasa tak keruan, berdebar-debar seperti di saat-saat bercinta dulu... Ahakss... Hari ini hubby balik... Horeyy! Di jangka akan sampai malam di ke kuching... Sian dia, drive sorang-sorang dari B intulu ke Kuching ... Pasti penat... Na…

BACA SETERUSNYA >>
Bahagian 11 : Bahasa Melayu Sarawak

Hola, Pendek ajak entri kali tok ... Ahakss... Cakap Sarawak lah pulak...  Hehe... Mesti ada yang tak faham... Maksudnya... Entri yang pendek saja untuk kali ini ... Apa-apa pun kali ini lima lagi perkataan Bahasa Melayu Sarawak yang baru ingin saya kongsikan... Mo…

BACA SETERUSNYA >>

Hola, Selamat pagi semua... Actually , saya tengah membangunkan sistem... Simple sistem jer dan perlukan kod warna HTML-XHTML-XML-CSS ... Dengan menggunakan google , saya terjumpa kod seperti di bawah. Gembira yang tak terkira nak gak tempek kat blog as a reference .…

BACA SETERUSNYA >>